Інтерклюб Гіларі Дафф

попередній
наступний
хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Hilary Duff - So Yesterday (2003) / Гіларі Дафф - Так Учора (2003)

Назва: Гіларі Дафф - Так Учора
Жанр: Поп-Рок, Тин-Поп
Країна: США
Сајти: http://www.hilaryduff.com/, http://uk.wikipedia.org/wiki/Гіларі_Дафф
Рік: 2003

Опис: «Гіларі Ергард Дафф - Так Учора» є фајниј американськиј кліп!

Тривалість: 00:03:43

Канали: Чоботи На Рипах, Інтерклюб Гіларі Дафф

Коментарі

Гість: НВА

19.06.11, 19:49

Мені теж кліп сподобався. Класний і по-своєму прикольний! Хіларі взагалі молодчинка! . А найбільше мені подобається, коли вона грає у фільмах. Вона безподобна.

    210.06.11, 15:10Відповідь на 1 від Гість: НВА

    Дуже дякую за гарні слова! Мені подобається перебіг ваших яскравих, слушних думок. Ніхто не зміг би сказати точніше і краще за вас, мем! І аби я мав нагоду сказати що-небудь про Гіларі, то просто повторив би панни слова.

      Гість: НВА

      316.06.11, 21:39Відповідь на 2 від нік повинен

      А ще в неї дуже гарні вокальні дані. Обожнюю, коли вона у фільмах грає на музичних інструментах та співає, якщо ще й акапельно..! В неї справжній талант! Молодець! Хіларі, ти - найкраща! Продовжуй в тому ж дусі!

        418.06.11, 10:50Відповідь на 3 від Гість: НВА

        Для мене завше велика честь і втіха бачити ваші коментарі, панночко. Дякую красно!
        Можливо у світі є дівчата і більш привабливі за Гіларі — того не відаю, але вона ма свіј вид, вид людини сильної, невибагливої і доброї. Такі дівчата створені не для скороминучих захоплень, їх не мо' ображати, вони потребують і заслуговують абсолютної відданості.
        Коли бачиш її на екрані ТБ, то знаєш наперед, що фільм буде без різних страхіть, монстрів, убивств тощо, де морально відпочиваєш. До того ж вона грає розкуто, з привабливим голосом, посмішкою, неповторними мигами та емоціями. Фільми за її участю мо' переглядати багаторазово і вони ніколи не набридають.

          Гість: НВА

          519.06.11, 13:04Відповідь на 4 від нік повинен

          Не можу з вами не погодитись, але все ж таки є один фільм з її участю, який мені не дуже подобається. Його назва "Игра по крупному". Тут роль для Хілірі не дуже вдало підібрана. Насправді вона не така і тому ця роль їй не підходить. А в основному, все супер! А як вам її кліп на пісню Fly? По-моєму круто! А ви як вважаєте?

            620.06.11, 11:30Відповідь на 5 від Гість: НВА

            Я не бачив того фільма, прошу панну, мабуть через те, що не було українського перекладу до нього. А загалом, вперше я побачив Гіларку у фільмі «Кадет Келлі». Це мабуть најліпшиј її фільм. Кращу акторку на тој фільм годі було ј шукати. Вона грала свою роль (на 12 балів) зі захватом, кумедно пустувала. Пам'ятається її крилатиј вислів «Я не люблю загонів, я — індивідуалістка»! Блискуче зіграниј фільм «Історія Попелюшки» також дуже сподобався, як і решта фільмів. А щодо кліпу «Fly», то він мабуть шаленно дорогиј. Тут ваші слова збігаються з моїми думками: «Класниј і по-своєму шпильниј!».

              Гість: НВА

              720.06.11, 11:41Відповідь на 6 від нік повинен

              А як на мене, найкращий її фільм ще може бути "Возвысь свой голос". Він мені дуже подобається. Та і "Кадет Келлі" класний.

                821.06.11, 11:00Відповідь на 7 від Гість: НВА

                Анітрохи не маю сумніву щодо рації ваших слів. Я не можу ся похвалити такою обізнаністю, як панянка, до того ж трохи кульгаю на пам'ять. Та перша панни фраза пролунала надзвичајно цікаво і вельми принадно! Спробую відшукати цю стрічку. Якщо најду українською, то неодмінно перегляну.

                  Гість: НВА

                  921.06.11, 12:00Відповідь на 8 від нік повинен

                  На українській мові, на жаль, цього фільму я ще не бачила. Та я навіть не впевнена, що така версія існує.

                    1022.06.11, 11:30Відповідь на 9 від Гість: НВА

                    На підставі всього «почутого» мною, ясна панночко, можу зробити один висновок: я не побачу принајмні најближчим часом того кіна, що ви мені пропонуєте. Це так прикро. Залишається тільки чекати від компаніј-кінопрокатників на переклад. Ви безперечно помітили, що в цьому випадку сподівання на успіх најближчим часом невелике. Натомість маю два фільми з Г. Дафф українською — «Оптом Дешевше» та «Реальні Дівчата». Тож, як казав п. Кравчук: «Маємо те, що маємо!».

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна