Приколи

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Не зрозуміло що, і не зрозуміло навіщо відбувається. Але з голою сракою. :(

Коментарі

125.01.14, 16:54

Дурманам незрозуміло, а ті, хто це робить вмотивовано усвідомлюють, що держава потрапила у пастку або ж "глухий кут" чи "тупик" і немає далі жодного виправдання подальшому існуванню такої влади. Повному перезавантаженню підлягає не тільки влада чи персоналії, які її уособлюють, а й система влади, державний устрій країни.

    225.01.14, 17:42Відповідь на 1 від klyvir

    Хм... Як у вас все просто. Як у 1917-му році - на кнопочку німці натисли - і перезавантажили. Тільки вилилось з пару тисяч тон людської крові. Але все ж інше було просто як казці, вірно?

      325.01.14, 18:24

      Вірно, нехай і німці, як то сказати по-Вашому, але ж якби не було тут тієї "КНОПОЧКИ", яка створилася тут за певних історичних подій і соціальних перетворень, то не було б на що натиснути нікому зовні (америкосам, фашистам чи рашистам). Подібно тому і зараз "євроінтеграційна ідея" є тільки незначною частиною нашої націоналістичної ідеології що запалила полум я національно-визвольної революції.

        425.01.14, 18:28Відповідь на 3 від klyvir

        Тобто анархія? Президента знімають. Раду знімають. І все? В кожного свого правда, так я зрозумів? Чи поставити Кличка-Лєніна? Ну так як ж це тоді "визвольна" революція? Нас визволять і зразу ж запряжуть. А ще швиде - нас швиденько ЄС продасть Росії, за дешевий газ. І буде СРСР-2

          525.01.14, 19:05

          Кличко біля леніна ще й близько не валявся, а от парламентську республіку замість президентсько-парламентської можна запровадити в Україні, бо ця посада розколює державу. Живуть же люди і без президента загальнообраного народом нормально. Ці "гетьмани" вже набридати стали. Як вибори чергові, то й революцію чекай. А тимчасова влада для перезавантаження шляхом виборів тільки годиться і не більше того, як і виборчі комісії.

            625.01.14, 19:20Відповідь на 5 від klyvir

            Апетит приходить під час їжі
            Тимчасова влада може залишитсь дуууууже надовго.

              729.01.14, 11:32Відповідь на 5 від klyvir

              Кличко біля леніна ще й близько не валявся, а от парламентську республіку замість президентсько-парламентської можна запровадити в Україні, бо ця посада розколює державу. Живуть же люди і без президента загальнообраного народом нормально. Ці "гетьмани" вже набридати стали. Як вибори чергові, то й революцію чекай. А тимчасова влада для перезавантаження шляхом виборів тільки годиться і не більше того, як і виборчі комісії.Парламент - це колективна безвідповідальність.
              Проблема не в наявності\відсутності посади президента, а у відсутності механізмів контролю влади та недостатня соціальна свідомість під час виборів (я не про вибір виборців, а про незабеспечення громадського контролю об'єктивності підрахунків голосів)