Політичне відео

хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Коментарі

12.07.22, 15:47

Щоби тобі повелазело
Пішлава ти в свою рошу і жевіть і здохніть

    23.07.22, 00:26Відповідь на 1 від ПорохоБот

    Це 20 рік. А вони так і продовжують. Я їх регулярно бачу.

      33.07.22, 18:10Відповідь на 2 від Танк_

      Для сміху? Або для аналітики?
      Бо якщо регулярно дивитися цю не чисть тим більше вони будуть таку хрень викладати і показувати, це як овуд потехеньку затягує, бо я замітив як москалі якусь безобідну хрунь показують відволікають нас від нормалного і цевілізованого відволікають. Мокалі діють є спрос значить потрібно задовільнити...!
      Я девлюся таку чепуху для аналітикі.

        43.07.22, 22:22Відповідь на 3 від ПорохоБот

        Я взагалі не дивлюся. Трапляється у стрічці на ФБ, у Телеграмі. На що дивитися, на старих маразматичок? Я взагалі по ТБ дивлюся спорт та пізнавальні канали, більше нічого.
        Пару років тому тому у Єгипті не було жодного нашого каналу (до речі, зараз вже є) . То я пару днів дивився москальщину. Це реально піпєц. А піпл хаває за обидві щоки.

          54.07.22, 09:28Відповідь на 4 від Танк_

          Співчуваю вам коли не маєш адекватної іформації. Я буваю навмисно дивлюся такі притрушені відео виключно для аналітики, тому що в такіх відосиках подаються певні посли піпелу, тобіж програмують, по такім відосикам можна приблизно визначати куда піпухі москальські гонять своє на селення (створують думку) і відповідно можна зробити висновок, що далі буде робити головний москальский пітух бункерний.
          І ще раз співчуваю вам за тещо ви дивилися саМі чеСні змі усвіті!

            65.07.22, 01:14Відповідь на 5 від ПорохоБот

            Та ну, я був у земному раю тоді, а канали можна не дивитися. Тим більше вай-фай у лоббі є, можна почитати, цього вистачає. А ось 2 рази цікаво було. Перший раз у Єгипті. Перемикав канали, і побачив (на іноземних каналах) щось таке у Туреччині. Ну ми там також багато разів бували, то ж цікаво. Знайшов англомовний та якось зрозумів, що то була спроба перевороту. А іншим разом були у Туреччині на Егейському узбережжі. Коли десь опівночі - хоба на! Землетрус! По відчуттям на 6 поверху десь балів 5, не більше. А зранку мама дзвонить у паніці. За 200 км від нас були деякі руйнування та навіть хтось постраждав. Так про землетрус вночі було тільки по турецьких каналах.
            А так мені аналітика не потрібна. Я русню не дивлюся і мені на неї пох. Аби здохли всі скоріше.

              75.07.22, 11:44Відповідь на 6 від Танк_

              Сприводу щоби москалі всі подохли я тут зтобою солідарни, слава Україні!
              Я сам не девлюся русню тому що не маю можливості, просто я буваю дивлюся поможливості для аналітикі, бо я знаходжусь в такому місці, що не можу піти і просто рвати ціх москальських пітухів, бо я знаю що таке тварі маскальсці.
              А прикол веселий, а вкінці цього відео написати смерть москалям!!!)))

                86.07.22, 03:58Відповідь на 7 від ПорохоБот

                Я тричі просився до армії, але мені відмовили через здоров'я. А мій кум, також 57 років, страшний лейтенант запасу, призваний. Вже 2 місяці у тилу поки що.

                  96.07.22, 10:23Відповідь на 8 від Танк_

                  Я взагалі заздрю вам, якщо я хочаби мав таку маленьку можливість як ви, а так ця довбана зелена влада на управляла державою що я не можу захистити мою маму, як щас знаходиться на окупованих тереторіях.
                  Вам окрема подяка затещо не ховаєте сваю голову в пісо, а хочаби є бажання і приможливості ви зможете взяти дорук зброю і будете мочити ціх тварюк, а от я в такіх умовах, що я чоловік не зможу не чого зробити для того щоби хочаби щось зробити на захист нашої країни від ціх тварюк

                    108.07.22, 14:02Відповідь на 9 від ПорохоБот

                    Бездротова миша на компі померла, то ж поки замінив не міг відповісти. А телефон саме цей сайт не дуже любить.
                    Стосовно брати зброю до рук - насправді то у крайньому випадку. Мені лікар був сказав, що якщо мене на фронт, то побратими будуть стурбовані тільки порятунком мене, а не знищенням ворога. Але в мене є помповик. Не калаш, але у місті саме те. До 70 м, навіть за бронежилета, 70-80 % смерть. 20-30% важке поранення. Бо куля важка, а початкова швидкість (у моїх патронах) 420 м/с. Удар жахливої сили, під бронею фарш. Так от, коли орки стояли від мене 20 км я ночами чергував. Бо живу у такому місті, що вони б точно по моїй вулиці перли б на центр, якщо б прорвалися. Ну а я відвів би жінку у сховище, а сам пішов би у останній бій. Бо мені під окупацією не вижити точно. Сидіти та

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна