ВИДЕОПРИКОЛЫ-2

хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Канали: Лучшие видео портала i.ua, MegaVideo, шок, Смішні відео, Автомобили, мото, вело,авио, АвтоРегистратор

Коментарі

15.12.19, 05:57

все має ціну

    25.12.19, 06:13

    нормально, щоб в гаражі не ремонтували. в багатьох автомобілях щоб викрутити свічки, потрібно суттєво розбирати двигун, відключати трубопроводи, зливати рідини, заміна купи прокладок ...... так блін, це лише свічки, в жигулях вони викручуються з зав'язаними очима, і всього то треба відкрити капот

      35.12.19, 07:34Відповідь на 2 від SFM

      нормально, щоб в гаражі не ремонтували. в багатьох автомобілях щоб викрутити свічки, потрібно суттєво розбирати двигун, відключати трубопроводи, зливати рідини, заміна купи прокладок ...... так блін, це лише свічки, в жигулях вони викручуються з зав'язаними очима, і всього то треба відкрити капотВ курсі... У мого сина "Тойота Камрі", щоб замінити свічки - треба відкрутити "паук" віхлопної системи від двіжка - бо по-іншому не вийде!
      Але так було не завжди! - у мого "Опель Коммодора" можна було спокійно умоститись ПОРЯД З МОТОРОМ в моторному відсіку, і робити зним ВСЕ, що хочеш!

        45.12.19, 08:56Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        згадав про тойоту камрі https://video.i.ua/user/102781/69115/466059/
        до коріш на сервісі працює розповідав що цікаві машинки заїзджали. не знаю чи то заводський брак, чи то спеціально, ситавлять на нові машини хороші свічки, але коли треба їх замінити, розбирають движок, *зняти колектор - то іграшки, а тут свічки просто ламаються. якби одна - ну випадковість, а так на всіх авто цієї моделі. далі навчились їх якось хитро викручувати

          56.12.19, 21:00

          Накручуєте шановний пане! Був у мене автомобіль чистий італієць, дизель 2,5, Фіат Крома, передньопривідний. Я умудрявся міняти стартер, ведомий диск зчеплення, заміняв прокладку під головкою блока циліндрів - практично без розборки авта. Вкладався у дві - три години. Правда на підготовку, планування операцій та підбір інструменту ішло стільки ж часу. Все таки у мене не автосервіс, а все "на коліні".

            66.12.19, 22:32Відповідь на 5 від Nikolka

            Накручуєте шановний пане! Був у мене автомобіль чистий італієць, дизель 2,5, Фіат КромаВибач.., але ми розмовляємо про РІЗНІ авто!
            Тут видео про Лексус ГЛ600.
            До його стартера інакше НЕ підлізеш, якщо не розбереш!
            А про те, що можна ремонтувати авто НЕ по Інструкції - то я й сам таке робив. Наприклад, у друга знімали-чистили у "японця" радіатор "печкі".., то по інструкції треба повністью зняти торпеду, щоб до нього добратись - але ми аккуратно прорізали віконце ЗБОКУ, і через нього витягли радіатор.
            Розібрали-промили-поставили - и "присопливили" вирізане на "гарячий клей" - воно під торпедою в затінку і непомітно!

              76.12.19, 22:34Відповідь на 4 від SFM

              У меня це відео не йде...
              А про ті біди з ремонтами я вже наслухався від сина

                87.12.19, 09:34Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                У мене у Європі племінниця живе, (заміж вийшла) вже сімнадцять з гаком років. У них у сім`ї два авта. Все на гарантії фірми. Перегоріла лампа фари, подзвонили на сервіс. Приїхали залишили їм авто на підміну, а їхнє забрали. Через тиждень пригнали з відміткою про ТО. Вони руки у мазуту не мокають. А у нас неначе і машин багато а сервіс непідйомний. Та ще і ворують! Ганяв я свою автівку на гарантійне ТО до Краматорська, зробили все та приїхавши додому виявив що відсутній домкрат і один з "сигналів" -украли гади!

                  97.12.19, 11:21Відповідь на 8 від Nikolka

                  Та да-а... Україна - НЕ Європа.., і ніколи їй навіть не наблизитися до Європи...
                  Особливо по рівню автосервіса...
                  А про крадіжки на СТО - то давно всім відомо, все треба ретельно перевіряти після них - бо не тільки крадуть, а ще й можуть НОВУ деталь собі взяти, а тобі поставлять Б\Ушну, але ще трішечки "живу"...
                  Такий у нас менталітет гівняний
                  Саме тому я до недавніх пір все робив САМ!
                  Але зараз розлінився...- хлопці підсказали гарного ремонтёра, що працює вдома разом з сином в своєму ангарі. Виявилось, що він раніше жив на паралельній вулиці, а вчився в моїй школі на 2 роки пізніше, і навіть знав мене в лице...- тож тепер маю гарні СКИДКИ...

                    107.12.19, 11:23Відповідь на 9 від Богдан Ляшко

                    Вам повезло! Хорошого майстра знайти важко.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна