stepan

попередній
наступний

Політика

хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Все сказано, додати нічого.
З чим не погодитесь?

Коментарі

анонім

127.10.10, 21:25

Росія лайно,це відомо.Хоча й ми зараз в не кращому стані.Він каже : - .....все мы советские люди .........Нехай живуть виродки самі.Україна повинна жити самостійно,у дружбі з усіма,але з Росією стосунки такі.

- Скільки грошей треба сплатити за газ по лічильнику.

- Стільки-то,стільки-то.

Перевірили.

-Ось вам гроші.І до наступного розрахунку.До побачення.

Вже навчені,як з ними жити.Досить!Геть їх звідси.

    227.10.10, 22:56Відповідь на 1 від анонім

    Так але те що він говорить, для Московії це вже неабиякий прорив, що хоч хтось говорить!

      328.10.10, 15:42Відповідь на 1 від анонім

      Да, меня тоже смущяют его высказывания о ссср и всякого рода объединении. Говорит не будьте зазомбированными и вы должны иметь права и тут-же говорит как было хорошо в ссср.. просто человеку сарвнить не с чем другим, а хочется лучшего обращения. На счет сегодняшней обстановки в России он полностью прав.

        428.10.10, 15:45

        Если кому интересно чем обошлись высказывания Дымовскому то вот (Википедия):
        20 января 2010 года Дымовскому было предъявлено обвинение. 22 января Судом в отношении него была избрана мера пресечения в виде заключения под стражу[29][30]. С 22 января Дымовский содержался в СИЗО в Краснодаре. Адвокаты обжаловали заключение под стражу А.Дымовского в Краснодарском суде[31]. 25 января в Новороссийске прошло первое заседание суда по уголовному делу против А.Дымовского. 28 января в квартирах гражданской жены Дымовского и его сводного брата прошли обыски[32]. 7 марта мера пресечения изменена на подписку о невыезде. Дымовский вышел на свободу.

        23 марта Приморский районный суд Новороссийска удовлетворил гражданские иски начальника УВД Новороссийска Владимира Черноситова и начальника ОВД Приморског

          528.10.10, 15:45

          ОВД Приморского района города Валерия Медведева и обязал Дымовского выплатить каждому из них по 50000 рублей. Защита намерена обжаловать это решение в законном порядке[33][34].

            628.10.10, 17:40Відповідь на 5 від Eloim

            Ужас, що витворяють, ми хоч говорити можемо і казнокради корупціонери мовчать. Цікаво хоч не завалили, видно нічого серйозного не знав пацанчик, так просто накипіло та й усе. А в його словах мінімум 90% правди однозначно.
            Дякую за коментар.

              728.10.10, 17:42Відповідь на 5 від Eloim

              А що ж йому інкримінували? Замах на державний устрій? зрада батьківщини? Во стадо рабів навіть сказати щось бояться.

                анонім

                828.10.10, 18:05Відповідь на 2 від stepan

                Росія пливе накатом історії.Ніколи й нічого там не робилося для людей.Тільки зброя.Військова держава.Раніше воювали за величезної допомоги окупованих народів.А зараз всі кинули Кацапстан,бо розуміють,що то таке.Ще якось тримаються,бо залежні від газу,а так порвали б всі відносини.В усякому разі бізнес-відносини точно б не вели.ПаРаша-Кацапстан так не вміє.Тільки нашару.Охороняти територію немає людей.Був би Таджикістан(Приклад)між цивілізованими країнами та Кацапстаном.Було б те саме,що з Україною.Ще вважають,що історія у нас спільна й одна.Хто наверху,розуміє й знає,що не так.Працювати не хотять.Їм потрібні тільки раби.

                  928.10.10, 18:16Відповідь на 8 від анонім

                  Так Зброд переляканих народів, добре що ми вчасно вискочили, бо скоро все Китай поглине, Московія і так на 50% вже китайська. Нам би тільки розвинутись щоб протистояти косоокій навалі.

                    анонім

                    1028.10.10, 18:27Відповідь на 3 від Eloim

                    Те що жили гарно,брехня.Заради тих 5-7 років,коли були дешеві продукти і ведуться.Автівку не купиш,велосипед не купиш,меблі не купиш,кафельну плитку не купиш,у селах морозива не було,Взуття та одяг однаковий.Гачки для рибальства треба було діставати.Взагалі,то нічого не було.Ще всередині совка йшов оборот якось,а за кордон ні.Банани,помаранчі купити рідкість.Магнитофон ні.Або,як купувалося,то у розстрочку і негайно,бо завтра не буде.Одні продукти харчування.Вже до союзу ніхто не повернеться.ПаРаша-Кацапстан,країна ледарів та дурнів.Трохи бульше 10 років минуло,як завдяки світовим обставинам(газ був 50$,став300$?yfanf 8-10$,стала 100$)почали ворушитися,а які амбіції.Просто дебіли.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна