Гордість України

хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Надія Української Армії, яким не позичати мужності та звитяги.

Канали: Воля

Коментарі

18.11.10, 21:12

Був примарний шанс , один з небагатьох, мати своє військо і свою державу і люди робили все для цього, щедро клали своє життя на алтар державності, як і за козацьких часів проливаючи кров в нерівній боротьбі. І єдине за що вони віддавали свої життя, не задумуючись, це мрія про вільну незалежну державу, хоча б для своїх дітей чи онуків. А ми, що зараз витворяємо з їхнім безцінним даром, як їх та їх нащадків не вистачає нам зараз, їхнього розуму, патріотизму й любові до батьківщини. Спіть спокійно непереможні лицарі, ваш подвиг не минув даремно, ми відродимо Вашу безцінну Україну і зробимо все для того щоб мати право говорити що це і наша Україна.
Вічна слава Героям !

    29.11.10, 08:53

      310.11.10, 01:06Відповідь на 1 від stepan

      Коли ж це вже настане?ХХІ століття на дворі,а віз і нині там!

        410.11.10, 09:45Відповідь на 3 від Alter ego*

        Кажуть Українці воювали на боці фашистів ай яй яй, а всі забувають що йшла найбільш кровопролитна в історії людства війна спровокована двома людиноненависницькими режимами і Україні була відведена роль полігону війни, території для постачання біомаси, однак на здивування та жах двох режимів на нашій території виявились люди, генії людської думки які ще в той час розуміли небезпеку цих тоталітарних режимів, коли навіть сліпа Європа ще не розуміла нічого. Люди які змогли прийняти єдине правильне рішення воювати за свою державу, заради хоча б згадки в історії про сам факт волевиявлення українського народу, який не був і ніколи не буде біомасою. Як боявся фашистський комуністичний режим українських героїв, як щедро списував на патріотів свої злодіяння, як сичав і пускав жовч з образи на нездол

          510.11.10, 09:56Відповідь на 3 від Alter ego*

          Як боявся фашистський комуністичний режим українських героїв, як щедро списував на патріотів свої злодіяння не розуміючи що цвіт і надія нації не може воювати з своїм народом, як сичав і пускав жовч з образи на нездоланний опір Українців, але над люди таки здобули Україну і це їхня найвища світова нагорода вищих нагород просто не існує. Я горджусь тим що я нащадок славетної нації! СЛАВА ГЕРОЯМ !!!

            610.11.10, 10:37Відповідь на 2 від Francisk02

            Для "таваіщей" нездатних думати даю ввідну команду!
            (можете користуватись історичним уроком та діяти маючи набутий багаж знань).
            - 1. Ви знаходитесь між двох агресивних тоталітарних режимів які планують бойові дії на вашій території.
            - 2. Вам потрібно в найкоротші строки створити свою боєздатну армію.
            - 3. Відстояти свою державу та народ.
            - 4. Утвердити державу на світовій арені
            Ваші дії, та кроки для досягнення поставлених задач.

              710.11.10, 11:17Відповідь на 5 від stepan

              Я гордилась своїм народом в 2004 році,брала активну участь в тім,щоб державою управляв український президент,але згодом і ним розчарувалась(його діями),а ту "більшість" реваншистів,що віддали уркам Україну на поталу,не просто стидаюсь,а ненавиджу.

                819.11.10, 21:03Відповідь на 7 від Alter ego*

                дуже багато міфів розповсюджують вороги україни проти нашого історичного минулого.бо бояться що б українці не отримали можливість обєднуватися та спільно боротися за своє майбутнє. справжні вояки вже давно порозумілися, а смуту сіють ті, що як пси служили радянським катам! слава україні! герям слава!

                  920.11.10, 22:01

                  Дякую всім

                    1020.01.11, 20:11

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна