Новости

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Києві триває дводенний фестиваль україно-кримськотатарської традиційної культури "Козацький розгардіяш на Мамаєвій слободі".

Канали: Телебачення

Коментарі

Гість: Ми Хай Ло

120.06.10, 18:01

На завершення цього культурного дійства прекрасна половина гостей - кримсько-татарські жінки пообіцяли: "І покажем, що ми, браття, козацького роду!".
Скільки ще буде продовжуватися це неподобство, знущання над жінками, над усіма громадянами, які не є "браття козацького роду"? А таких громадян в Україні не багато, не мало, лише 96 відсотків.
Коли ж в країні здоровий глузд переможе, і зовсім не символічні недоліки одного з державних символів нарешті примусять нардепів замислитись над цим питанням?

    217.01.11, 15:29Відповідь на 1 від Гість: Ми Хай Ло

    Калинова моя лебедина йди крізь терни... лиш з Богом іди ! Хай зоря предковічна...єдина в небесах Твоя сяє завжди ! Бог велів нам єдиним собором обєднати навіки серця і прокляття впаде кара й сором ....на усіх що не йшли до кінця ! На усіх що лиш пяні співали : ще докажем що ми козаки ! А як ми іх в УПА тайно звали то тремтіли вони як псюки ! Та не дали не те що життя а ні слова і молитви та дрібку грошейhttp://blog.i.ua/user/2689697а Господь БОГ все це бачив і чув й перевірив хто є злий чи хороший+Украіно живи навіки ! Хай тебе оминає біда ! Хай тебе захистять козаки !Хай воскресне наш Бог і героі та друзі УПА ! Борись Украіно ! Борись ! Твоє майбуття є чудове ! Ти скорше зроби все оте що просить козацтво Христове! Борись Украіно ! Борись ! Єднай Русь і стій як Карпати разом за УПА;