Новости

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Головою Громадської ради при МЗС обрано пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджі, який наразі знаходиться під слідством.

Канали: Телебачення

Коментарі

Гість: DIUDI

15.04.11, 09:11

Подібні ролики - форменне маніпулювання свідомістю громадян.

Помітили, з чого він починнається? З Сандея Аделаджі, котрий взагалі відношення не має до діяльності громадської ради при МЗС. Любязно нагадується, що він знаходиться під слідством (зауважу, що справу не наважуються подати до суду, можливо, її відкрито саме для того, щоб "нагадувати".

Далі говориться про незгоду деяких представників громадської ради з кандидатурою пана Кормана Олександра. Як розумію, незгода - це нормально, саме тому і проходить голосування і висувається декілька кандидатур.
Але, щоб надати вагомості цим незгодним, їх називають "представниками аналітичних центрів", які зазвичай входять до ГР при МЗС. Тут навіть забуваєш, що громадська рада - це дорадчий орган з боку громадськості, а не груп аналітиків)))

    Гість: DIUDI

    25.04.11, 09:20

    Щодо рейдерства - тут взагалі слів немає - забратися з засідання, прихопивши з собою понад 30 членів ради, тим самим зриваючи засідання (яких, вочевидь, було приведено з собою для відстоювання власних інтересів) - це інакше, як саботаж роботи зборів і не назвеш.