Легендарні матчі

хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Кубок кубків-86 Рапід - Динамо Київ. Фантастичний другий тайм - 4 голи !

Коментарі

анонім

129.12.11, 11:59

Фантастична команда великого тренера! Після таких роликів від гри теперішнього Динамо нудить!
В тебе нама запису гри 1-4 фіналу кубка союзу 1987 року? Динамо К.-- Динамо М. Фантастична була гра.

    229.12.11, 12:08Відповідь на 1 від анонім

    Фантастична команда великого тренера!Після таких роликів від гри теперішнього Динамо нудить! В тебе нама запису гри 1-4 фіналу кубка союзу 1987 року? Динамо К.-- Динамо М. Фантастична була гра.1. Так, та команда, як і ДК-75, це дійсно явище у футболі.
    2. Саме того матчу немає - пошукаю. Бо я в середині 90-их виграв на спір ящик пива в одного*крикливого знатока*, що переплутав цей матч з 1985.
    3. Є ще деякі речі, що невдовзі виставлю. Дещо уточнюю перед показом.

      329.12.11, 12:23

      Зразу видно за що і навіщо гравці грали. Не пам'ятаю коли теперішнє Динамо останній раз проявляло таку волю.

        анонім

        429.12.11, 12:24

        Я на ту гру вперше йшов з жовто-блакитним значком, вдів в переході. Так менти запхали мене до УАЗика і поломали значок, він був пластмасовий. Ну мені теж по репі надавали! А на грі сидів навпроти воріт, в які билися пенальті. Памятаю як стадіон замовк перед пробиттям, здається Добровольським. Так було чути як мяч чиркнув перчатки Чанова. От де було радості. Досі моторошно -- повний стадіон і тиша, ніхто не тещо мовчить, не дихають. А потім вибух!

          529.12.11, 12:33Відповідь на 3 від Райден

          Зразу видно за що і навіщо гравці грали. Не пам'ятаю коли теперішнє Динамо останній раз проявляло таку волю.Ти здивуєшся порівнянню ! Це останні хвилин 15 матчу проти...Маккабі. 8 гравців, які атакують, зрівнюють, і ще могли забити 2-3 рази - це щось. Правда не всі дотягували. Окрім Олега Гусєва, який міг би вписатися в ДК-86 точно. Та ще Гармаша, Корреа і моментами Алієва. А от Ярмола, як і Нінкович, в атаці *відпочивали*. Як щось не клеїлось і у Брауна...
          П.С. До збірної легіонерів. Без Вукоєвича склад неповний. Він кращий серед опорників-руйнівників. Поза конкуренцією. Ферні найкраще грає, коли поруч або Хюбшман. або Степаненко. У нас зараз цю роль освоює Гармаш.

            629.12.11, 12:36Відповідь на 4 від анонім

            Я на ту гру вперше йшов з жовто-блакитним значком, вдів в переході. Так менти запхали мене до УАЗика і поломали значок, він був пластмасовий. Ну мені теж по репі надавали! А на грі сидів навпроти воріт, в які билися пенальті. Памятаю як стадіон замовк перед пробиттям, здається Добровольським. Так було чути як мяч чиркнув перчатки Чанова. От де було радості.Досі моторошно -- повний стадіон і тиша, ніхто не тещо мовчить, не дихають. А потім вибух!Я *відчув*, що може не забити Балтача - перший удар. Ну а потім було цікаво подивитись як Малафєєв виштовхував на удар Кирьякова. Тоді й було відчуття - Чайник може взяти, бо *Чанов чудом відбив м'яч, після чого .... *

              729.12.11, 12:39Відповідь на 5 від Росомон

              Так, було приэмно бачити таке Динамо, хоча перемога навыть з потрыбним рахонков мало б що вже важила. Тепер всіх собак женуть на Хачеріді. Я навіть перейшов на його сторону. Хіба він зіпсував цілий сезон? Все стало майже ясно після Сток Сіті, і собак потрібно гнати на Сьоміна. Тай не багато би важив цей матч. Найшли козла-відбувайла. Схожу роботу Дим проробляв і в Карпатах через невдачі все звалював на якийсь персонал, звільняв млвляв вони винуваті, тоді Конова.

                829.12.11, 12:45Відповідь на 5 від Росомон

                Ага, так. Тоді в мене зв'язку не було, не міг відповісти. На рахунок Вуко я згоден, але тактику я взагалі не враховував. Якби врахував то збірна б сильно відрізнялась від цієї. Такти це вже була б робота Луческу. Напевне все ж потрібно було підбирати склалад з тактичної точки зору, так вийшло б цікавіше. Нічого, я ще символічну збірну створю. Тоді врахую всі допущені тут помилки. Цікаво покопатися в футболі на зразок цього. В атаці в мене три володарі Золотого Яча, це безперечно. На Євро б таку атаку, ех.

                  929.12.11, 12:48Відповідь на 7 від Райден

                  Так, було приэмно бачити таке Динамо, хоча перемога навыть з потрыбним рахонков мало б що вже важила. Тепер всіх собак женуть на Хачеріді....Хіба він зіпсував цілий сезон? Все стало майже ясно після Сток Сіті, і собак потрібно гнати на Сьоміна...Найшли козла-відбувайла. Схожу роботу Дим проробляв і в Карпатах через невдачі все звалював на якийсь персонал, звільняв млвляв вони винуваті, тоді Конова.1. Сьомін два роки тому і зараз - різні люди.Щось зламалось Києву потрібен інший тренер-можливо Максимов чи Ковалець - обидва динамівці, і довели вміння працювати з ненайдорожчими футболістами. Лужного суркіс не бачить головним.
                  2. Дим - персона ще та. Зрозуміло. що грошей не як у Ріната чи Коломойського. Але надто вже очевидне жлобство, як у Слободяна в Оболоні.

                    1029.12.11, 12:48

                    На відповіді у Києві був - 3:0 здається?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна