Україна

хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Історія, яку від нас старанно приховували.
Наші герої, яких нас навчали ненавидіти змалечку.
Доречі, зверніть увагу на прапор козацького полку на відео: червоночорний, як й у козаків УПА, як й у наших прадавніх пращурів козаків: жовтоблакитний та червоночорний прапори козацької держави та війська.

Коментарі

Гість: taurus_ua

115.06.09, 17:41

    229.06.09, 08:31

    Есть такая скорбная страница..До сих пор прокляты их имена и фамилии на казацком кругу...Их потомки никогда официально не будут посвящены в казаки - защитники Родины!

      329.06.09, 12:44Відповідь на 2 від Кубанец

      Есть такая скорбная страница..До сих пор прокляты их имена и фамилии на казацком кругу...Их потомки никогда официально не будут посвящены в казаки - защитники Родины!Вони - наші герої. Вони - козацького роду!
      А ваш бісовський самостворенний кацапський кАзацький круг може йти битися об стіну.
      Це ви - не козаки, бо козак - це воїн захистник українського народу, а не україноненавистник, як ви, виродки.

        429.06.09, 13:44Відповідь на 3 від G0RYNYCH

        Ты далёкий от кОзачества человек...Ну да ладно.Поясняю для ущербных....Казак защитник Отечества и Павославия...Мои деды были раскулачены на Кубани и сосланы в Казахстан.До этого воевали с красными в Крыму и на Кубани .Два деда воевали за Будёного...Но когда фашисты напали на Родину...Они бежали из Казахстана и воевали в 4-ом гвардейском Кубанском казачьем кавалерийском корпусе до конца войны...И в атаку на танки ходиди с шашками (взади заградотряд находился) И многое другое рассказывали...Но никто из них и их друзей не сказал,что они шли воевать за Сталина,за партию....Они воевали за Родину,за Православие...Против общего врага...А твои деды видно только и знали,что в спину солдатам стрелять да учителей резать...Так,что Закрой своё хайло и молись на иконы Бандеры и Мазепы...

          529.06.09, 14:39Відповідь на 4 від Кубанец

          По-перше, Козаки - воїни українського народу були ще за часів, коли українці були слав’янами і про рабське жидохристиянське православ’я ні хто й гадки не мав.
          Ти знаєшь лише історію свого народу, яку тобі жидомоскаляки накалякали то й в тебе така зневага до власного народу.
          По-друге, мої діди - усі - воювали у рядах червоної армії проти фашистів, один загинув, двоє повернулися з війни з покаліченними тілами та купою винагород. До війни вони усі були патріотами ідей комунізму, але під час війни, побачивши, як комуняки ставляться до своїх же солдат, патріоти комунізму в них вмерли назавжди, але воювати вони продовжували, бо, як і твої діди, вони воювали за свою землю та свій нарід.
          А за що воювали козаки УПА та РОА? Та теж за свою землю та свій нарід.

            629.06.09, 14:52Відповідь на 4 від Кубанец

            І треба розуміти, що знищити едність народу, розірвати його на шматки, через розповсюдження різних бісовських ідеологій - це мета тих чортів, що панують на нашій планеті зараз, використовуючи бісовські ідеології, війни, кризи та бісовську кредитну систему, щоб панувати над людством.

            Я поважаю усіх воїнів українців, які воювали за свій нарід: і тих, хто бів у ЧА, і тих, хто бів у РОА та УПА.
            На відміну від тебе, зашореного москальським багном йолопа, а не козака, я розумію, чому так сталося, що брат йшов на брата, я розумію, чому коли царат підкупив козацьку верхівку українців кубані та Дону та використовув тих козаків для війни проти запорожських та інших козаків, які коритися бісовській москальскій владі не хотіли.
            Вивчай історію, запорожці не відразу служили руській імперії,

              729.06.09, 14:59Відповідь на 4 від Кубанец

              тай за те, що служили тій бісовській імперії були дуже вдячно винагороджені триклятою німецькою лярвою на руському троні.
              Наш нарід, з приходу тих русів на наші землі, десь біля 800 років тому, весь час намагаються розділити, нам розказують, що ми хтось інші, тільки не ті, хто ми є, нашу історію перепаскуджують, аби тільки вбити вщент розуміння свого коріння та роду, бо лише тих, хто забув свою мову, історію та походження можна скорити, перетворити на свої слухняних рабів.
              Ти, кубанець, саме такий українець, з якого жидомоскаляки можуть ліпити будь що, тобі хоч зараз дай зброю у руки і ти підешь "розкулачувати", охороняти поля від "кулаків", вбивати тих, думає про самостійність та єдність, хто за розвиток рідної держави та мови, бо усі вони - націоналісти, вони ворого москалів,

                829.06.09, 15:04Відповідь на 4 від Кубанец

                вони вороги будь якої імперії, бо будь-яка імперія - це загарбництво змель чужого народу, тож будь-який націоналізм - це зле для імперії.
                Тож імперці зроблять усе, щоб зачорнити саме поняття націоналізму, та розпалити у всіх скоренних народів люту ненавість до їх ж націоналістів, то б то, іншими словами, щоб загарбати чужу землю та нарід, та тримати їх у покорі треба розпалите ненавість у тому народу до його власних героїв.
                Ти не дивуєшь мене, ти - той СОВОК, яких наплодила бісовська радянська влада, і так як ти багато. Дибіли не щезають за мить. Їм важко дивитися та оцінювати реальнсть. Їм легше жити за вкладеними із малеку в них бісовськими принципами та погладами: ненавідь свої героїв і насолоджуйся рабством під владою чужинців.

                  929.06.09, 16:03Відповідь на 8 від G0RYNYCH

                  Мне жаль тебя...отсутствие своих мозгов и не умение (не желание) видеть и сравнивать исторические факты....А жить только "своей историей".Той "историей" которую вы и кучка подобных вам ЖЕЛАЕТЕ увидеть...Вы не можете и не желаете смотреть шире...Не хотите учится на СВОИХ ошибках....Посмотрите на Украину...куда скатилась страна. И довели её люди пытающиеся вытащить из нафталина старых, забытых предателей и проходимцев... Пытаются въехать во власть на волне национализма....Почему до последнего времени об этих "героях" молчали...Не нужны были...Теперь последняя провальная ставка...А Вы как бараны идёте за "пастухом" Да не получится у Вас ничего...Покайтесь пока не поздно...И смотрите на историю со всех сторон..изучайте ВСЕ документы. А не только то, что Вам подсовывают с верху. Прощай.

                    1029.06.09, 19:18Відповідь на 9 від Кубанец

                    Звичайно ж "об этих "героях" молчали...Не нужны были..", томущо якій імперії, побудованій на загарблені інших народів, потрібно, щоб поневолені народи пам’ятали про своїх героїв, що воювали за волю свого народу проти тих бісовських імперій?
                    Ти сам, як та зашорена кобила несешся по життю із ненавісттю до власного народу у своєму серці, ти просто совок, залишок тих, кому свідомість у дитинстві ще встигла перекувати бісовська радянська влада.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна