Група «ДРУЗІ козаківУНРуху+УПА+УГВР»

Інші канали

Усе відео в теці «СВІТЛО ВІРИ УПА зБОГОМпереможе»

хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Множте те що є у нашім відео УПА сенсаційне й святе та вас і всіх Божих людей просвітить і спасе ! З Днем Матері ! Кращі побажання жінкам і дівчаткам+Божа Мати Вас благослови і спаси а попри вас хай і у нас чоловіків все буде гаразд+Будьмо разом у нескореній вірі й совісній надіі на краще життя наше й нашої єдиної родини...Знаємо що попереду найважчі дні історії України ! Борімося ! Поборемо !ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ Украіни з БОГОМ ! Слава УКРАЇНІ!

Канали: ГАЛИЧ КНЯГИНИ Франківськ Ста, ДРУЗІ козаківУНРуху+УПА+УГВР, ЗА СИНЬОЖОВТИЙ Прапор УКРАІНИ, ЗА друзів ОУН+УПА+УНРуху УГВР

Коментарі

110.05.15, 11:30

*ua_f lag* З Днем Матері ! Кращі побажання жінкам і дівчаткам .... Божа Мати Вас благослови і спаси а попри вас хай і у нас чоловіків все буде гаразд+Будьмо разом у нескореній вірі й совісній надіі на краще життя наше й нашої єдиної родини http://blog.i.ua/user/4400999/1678779/ Ми офіцери \капелани УПА \УГВР пропонуємо вам фото й статтю \відео про унікальний факт яви Хреста в небі над Франківськом.5 травня 2015року а БОЖА МАТИ сказала що цей знак означає те що до 10днів буде напад Путіна на Україну й Київ та ймовірно в ближчі тижні Бог з святими воскресне до України ! Знаємо що попереду найважчі дні історії України ! Борімося ! Поборемо !ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ Украіни з БОГОМ ! http://blog.i.ua/user/2689697/696503/ Щасливо ! Слава Україні!!!

    210.05.15, 15:51

    Путіну необхідно до празніка Дня Расеї \ до червня\зробити бліцкріг на Крим і на Киів а оті ЖИДОаферисти які вдають з себе патріотичну владу на чолі з Полошенком по масонськи за гроші все що могли домовились зрадити\тому й бізнес на півдні Украіни досі промосковський і китайський \на Одещині біля Тирасполя та в в бік Херсона і Миколаіва тисячі гектарів арендують ЦИБУЛОкитайці.\ саме китайці йшли з путіноідами на параді у МОСКВІ й вдають з себе бурятів\+РАШОнаступ буде від 12 по 30 травня ТАНКОВИМИ УДАРАМИ в напрямі з Донецька не на Маріупіль а на Мелітополь а потім в Каховку для постачання води й електрики в КРИМ туди ж з Тирасполя\ПРИДНІСТРОВ"Я через Одещину почне сунути ОРДА де є вже понад 150 танків й 25 тисяч ІМПЕРкацапів+Тоді ж буде напад з Білорусі на Киів і Почаїв !

      311.05.15, 14:06

      Щиро приєднуємось до вітань і кращих побажань героічній українці Надіі Савченко в її День народження 11травня ! Вимагаєм ми офіцери\капелани УПА Бандери\Голодюка разом з усіма патріотичними силами за наказом Бога і УГВР скорішого звільнення з МЕНТтюрми бойової подруги Савченко 18 річної Вікторії Завірухи та юних наших 4 патріотів ВОІНІІВ АТО друзів УПА з Вінниці яких обрехали з метою очорнення націоналістів запроданці тайно ї ЖИДОмережі МАСОНхасидів США і МОСКВИ та приписали їм убивство 2 беркутів й 2українофобів Калашнікова та Бузини http://blog.i.ua/user/4400999 ПІДТРИМУЙТЕ АКЦІЇ ЗА ВОЛЮ й ЩАСТЯ УКРАІНИ і УКРАЇНЦІВ проти зрадників і чужинців...Бог поможе ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ ! Слава Україні https://www.youtube.com/watch?t=19&v=xzPKx9jcME8 Слава Нації

        411.05.15, 16:17