Канал «Discovery»

Інші канали

Усе відео в теці «Разное»

хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Канали: Discovery

Коментарі

Гість: Blade0063

111.06.09, 08:44

Я хотел тоже выложить етот фильм невышло Очень интересный. Мне розказывали знакомые что какойто репортер както розговорил многих олигархов страны и перед тем как они узнали что ето тайный какойто агент он успел снять фильм и выложить в инет. Потом его убили.

    223.08.09, 19:47

    Хороший фильмец, видел его. Хорошо что выложил, пусть народ просвещается.

      38.01.10, 21:20

      Думаю, якщо це показати Ісусу на небі, то він відповість: "Я відношення до того не маю".
      Усі правила "християнства" встановлені Павлом - жидовським виблядком, який виконував накази своїх бісовських жидовських панів.
      Жоден послідовник Ісуса не написав стільки, скільки Павел, щеб пак - на Павла працювала уся бісовськожидовська контора писарів, йому давали правила, по яким би жидам хотілося, щоб люди тепер жили.
      Перші послідовники Ісуса виступали проти названня релігії, яку проповідував Павел, "християнством", бо в ній не було нічого від вчення Ісуса, вони ставилися ворожо до Павла та його послідовників, вимагали, щоб він назвав свою релігію "павліанство".

        48.01.10, 21:28

        Як з тим боролися жиди? А вони переслідували усіх послідовників Ісуса та карали їх на смерть, а коли через сотню років їм вдалося таким чином винищити усіх, хто хоч якось знав істине вчення Ісуса, та внедрити серед інших послідовників Ісуса дані через "апостола" Павла їх жидовські правила та байки, то вони визнали новостворену ними рабську релігію за державну релігію жидовської Римської Імперії, обізвали її "християнством" та принялися підкупом, оманою, кроввю та війнами насаджувати ту бісовську релігію іншим народам світу.
        Тож ми не маємо християнства у повному значенні цого слова, як "вченя Ісуса Христа", а маємо Павліанство, бо саме через жида-митника Павла жидовська когорта бісовська видала людству цю нову рабську бісовську релігію нової епохи Риб.

          58.01.10, 21:34

          Тому у тому жидохристианстві й повно схожестей із іншими релігіями світу, бо усі вони лише символічно переписані звичайні астрономічні явища нашої Сонячної Системи, які колись хтось із нелюдей оформив у такі байки й використав для створення релігії та підкорення собі якогось народу, а потім, розплодившись, вони рознесли цю заразу по всій нашій планеті, по всьому людству.
          Релігія - це збір символічних астрологічних описів та відвертих байок, як засіб панування та керування людьми, ніколи й нічого Божого в них й не було.
          А Віда, або знання - це інформація про світобудову, як воно є. Наука, навчання та пізнання законів світу - ось що веде людей до Бога.

            Гість: Nicks

            67.03.10, 07:09

            сколько дней ролик конвертировался?

              77.03.10, 10:31Відповідь на 6 від Гість: Nicks

              часа полтора

                Гість: Yanuk123

                83.04.10, 17:29

                Кльовий фільм, думаю що правда!!!!!

                  Гість: Анатоліус

                  928.05.10, 14:46

                  Подивився я фільм. Цікавий момент в тому, що в першій частині автор критикує Біблію, а 2 і 3 частина повністю описанні в Біблії. Цим самим він підтверджує її правдивість.

                    108.06.10, 11:19

                    невелике зауваження: Ісус Христос живий Бог, який спас цей світ від гріха і від того всього обману, який у 2 і 3 частинах фільму. Він зараз діє, Він живий і відкривається тим, хто його шукає і хто вірить в Нього. Біблія - Його святе слово, що змінює життя людей. і віра в Ісуса Христа не релігія, як зараз про це говорять, а спосіб життя, життєвий вибір.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна