НеГерой

попередній
наступний

разное

хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Профессиональный разработчик компьютерных игр Джейн Макгонигал говорит, что 500 миллионов человек в мире виртуозно играют в компьютерные игры и скоро их будет больше полутора миллиардов. И их совместные усилия необходимо направить на благо человечества.

Коментарі

Гість: Tery Presly

11.07.10, 23:39

Не вважаю отримані нею результати дисертаційного дослідження об*єктивними, так як вона є зацікавленою особою Не згодна щодо +1, у реальному житті ми теж отримуємо такі собі "плюси", які впливають на розвиток нашої особистості, інша річ, що ми просто не розуміємо чому ми такі, чи чому у нас присутні якісь там комплекси чи переваги. Теж стосується і "задоволення від результату", хіба в реалі люди його не отримують (ну, можливо вона мала на увазі, геймерів).
Я ніяк не можу погодитися з тим, що віртуальний світ кращий за реальний Він може доповнювати реальність і все (ІМХО) Згодна щодо зверх здібностей, прикро лише, що вони використовуються не у реальному житті.
А є якась інфо щодо цієї дизайнера ігор, цікаво почитати її дисертацію, хоча б якісь уривки.

    22.07.10, 13:20Відповідь на 1 від Гість: Tery Presly

    А є якась інфо щодо цієї дизайнера ігор, цікаво почитати її дисертацію, хоча б якісь уривки.Честно говоря, я не занимался исследованием её деятельности. Но про неё есть даже статья в Википедии (http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_McGonigal ) - думаю, оттуда ты сможешь выйти на интересующую тебя информацию.

      32.07.10, 13:25Відповідь на 1 від Гість: Tery Presly

      что значит она заинтересована? Это объект её исследований и профессиональной деятельности. Я не вижу тут никаких проблем.
      В реальной жизни все эти +1 чаще всего совершенно незаметны. Иногда через некоторое время приходит понимание, что когда-то мы получили +1, но и это не всегда. Так что лично я с этим её тезисом согласен.
      А я согласен с тем, что виртуальный мир лучше. Просто ты не играла Вот, например, однажды меня позвали на совет клана уже на второй или третий день присутствия! Тебя начальство когда-то приглашало на принятие судьбоносных решений для компании?
      В виртуальном мире люди намного добрее друг к другу. Впрочем, я уже писал об этом заметку
      Во, вспомнил: в играх чаще всего царит меритократия. Т.е. продвигается самый способный и трудолюбивый.

        Гість: Tery Presly

        42.07.10, 22:52Відповідь на 3 від НеГерой

        что значит она заинтересована? дослідження такого плану, я думаю, не повинна робити людина, яка має відношення до комп*ютерних ігор, у даному випадку, на результати впливає суб*єктивність. Ну, звісно я можу помилятися, просто я не довіряю таким дослідженням. Як правило дослідники такого плану гіпотезу дослідження підлаштовують під вже готову свою теорію.
        А я согласен с тем, что виртуальный мир лучше. Просто ты не играла так, то моя суб*єктивна думка ) У мене страх бути від чогось залежною.
        Колись одна моя подруга підсадила на одну гру, що досить негативно на мене вплинуло, чомусь у мене з*явилося таке враження, що я своє життя, свої сни і оточуючих людей можу контролювати за допомогою кліків мишки. Після цього я не граю взагалі і тому у мене такі думки...

          Гість: Tery Presly

          52.07.10, 23:00Відповідь на 3 від НеГерой

          Тебя начальство когда-то приглашало на принятие судьбоносных решений для компании?ну, не всі професії цього вимагають. Моя робота пов*язана з високою відповідальністю за інших, тому досить часто я ставлю своє керівництво перед фактом вирішення долі окремої особистості.
          В виртуальном мире люди намного добрее друг к другу. ось це мені і не подобається. Люди грають, одягаючи маски, або навпаки їх знімають, і тому вміють бути одними в реальності, а іншими у віртуальному світі.
          Во, вспомнил: в играх чаще всего царит меритократия.
          Змусив мене зазирнути до Вікіпедії ) Люблю спілкуватися з розумними людьми і розширювати свої знання

            63.07.10, 00:10Відповідь на 4 від Гість: Tery Presly

            что значит она заинтересована? дослідження такого плану, я думаю, не повинна робити людина, яка має відношення до комп*ютерних ігор, у даному випадку, на результати впливає суб*єктивність. Ну, звісно я можу помилятися, просто я не довіряю таким дослідженням. Як правило дослідники такого плану гіпотезу дослідження підлаштовують під вже готову свою теорію.
            а кто будет этим заниматься? Те, кто не играл и не понимает о чём речь?
            По-моему, Джейн как раз создаёт игры, которые считает полезными. У неё все игры нацелены на то, о чём она говорила в лекции - на попытку сделать что-то полезное в реальном мире. Просто почитай или послушай про игры, которые она создавала.

              73.07.10, 00:13Відповідь на 5 від Гість: Tery Presly

              ось це мені і не подобається. Люди грають, одягаючи маски, або навпаки їх знімають, і тому вміють бути одними в реальності, а іншими у віртуальному світіа почему ты решила, что в реальном мире они другие? Я же общался с геймерами - они и в реальном мире отлично ладят друг с другом в большинстве случаев.
              Наоборот, заклятые враги в игре отлично общаются на встречах в реале.

                83.07.10, 00:16Відповідь на 5 від Гість: Tery Presly

                Змусив мене зазирнути до Вікіпедії ) Люблю спілкуватися з розумними людьми і розширювати свої знанняСпасибо, что хвалишь меня Люблю, когда меня хвалят по делу (грубая лесть не катит)

                  Гість: Tery Presly

                  93.07.10, 09:20Відповідь на 6 від НеГерой

                  Я не розуміюся на комп*ютерних іграх, тому у дійності не етично з мого боку піддавати сумнівам дослідження людини, яка хоче змінити світ. *sorry*

                    Гість: Tery Presly

                    103.07.10, 09:25Відповідь на 7 від НеГерой

                    заклятые враги в игре отлично общаются на встречах в реале.це, як на мене, і свідчить про те, що люди є одними в реалі й іншими у віртуальному житті.
                    А хіба ні? Ну от людина не може сказати своєму керівникові на роботі, що він не правий, зате, коли він грає у віртуальному світі, то дозволяє собі навіть більше. Я навіть помічала, що деякі люди є більш розкутішими у спілкуванні в аські аніж в реалі, хіба це правильно?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна