Приколы

хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Коментарі

110.04.15, 19:46

https://www.youtube.com/watch?v=mOBK-wYPIXY рік назад була сеннсація. та й звуків механізмів немає
https://www.youtube.com/watch?v=Xov8_EPtFnE і окардіон туди ж
https://www.youtube.com/watch?v=JsStHVPUVB8 народ квадрокоптерами грає на інструментах
https://www.youtube.com/watch?v=Ikp4UV9dC5Q вся рок група - роботи

    Гість: TimeLord

    211.04.15, 12:54

      311.04.15, 15:48Відповідь на 1 від SFM

      Не втому спарава що є крутіше і без шумніше. Справа в тому що це дитячий конструктор Lego Mindstorms EV3 ( його попередник LEGO MINDSTORMS NXT2). А тепер уявіть європейські діти, японські граються таким конструктором, і стане зрозуміло чому вони мають кращі конструкторські рішення в техніці, приладобудуванні, чому Мерседеси чи Тойоти випускають. Хтось скаже купи і ти своїй дитині. Ціна питання на конструкторс.ком.юа 8000 і 5000 відповідно. Тепер питання чи багато батьків зможуть купити таке щастя дитині. Образливо за країну, в якій дехто може таку суму грошей за вечер в кабачку пропить, а де хто такі кошти за півроку заробляє.

        411.04.15, 15:59Відповідь на 3 від Low whisper

        пиатння в тому чи розвиває така іграшка ? програмери та інженери попрацювал на славу, не посперечаєшся. але крім того що діти можуть скласти відносно складний механізм, вибрати мелодію і натиснути плей, думаю функціонал обмежений. ні модернізації ні можливості писати власний софт, чомусь думаю немає. розглядаю як дорогу іграшку. іноді самого пробиває зробити щось на контроллері. чомусь думаю для старших дітей ардуіно, разбері їх клони цілком підійдуть. можна намагатись щось з 0 створювати, і ціна питання буде не така висока. ~50-100 модуль

          511.04.15, 18:21Відповідь на 4 від SFM

          Ви помиляєтеся. В цьому конструкторі на диску йде середовище програмування. Тому цим конструктором можна творити цікаві роботи. Бачив в одному з коледжів було взято лише розум та ультразвукові двигуни з цього набору і на основі нього написано програму для робота який було побудовано не з деталей лего. Такий робот відшуковував і переносив пластикові коробочки в яких містилась в середині мідь. Взагалі викладач-керівник проекту говорив, що 2 таких конструктори дозволяють не лише творити але й витворяти . В тому році за 5-15зелених студент зробив BEAM робота, він знаходить на чорній поверхні білу лінію і рухається вздовж неї, А років 7 назад студент створив робота здатного підносити пивні баночки (нажаль пусті), але всі деталі було взято від мишок СД-приводів і старої дитячої машинки+АВР

            611.04.15, 18:23Відповідь на 4 від SFM

            Так що нашим дітям та щеб побільше розумних механізмів і внас будуть найкращі літаки і авто. З наступаючим Вас Святом!

              711.04.15, 18:30Відповідь на 6 від Low whisper

              мене в свій час перло розбрати складні механізми пристрої, годинники .... тоді то був жир, а зараз купа пристроїв електромеханіки, комп'ютерні блоки, побутова техніка. зараз вони не довговічні, відносно не дорогі *були. зараз їм простіше, от чи це їх цікавить ?
              дякую і Вам добре відсвяткувати. і щоб діти були добрими, здоровими і розумними

                811.04.15, 20:20

                Круть

                  912.04.15, 07:35

                  прикольно

                    Гість: StolNik

                    1014.04.15, 10:52Відповідь на 3 від Low whisper

                    Давайте казати правильно, можливо хтось і назбирае потрібну сумму, навіть якщо дитина продовжить гратись Mindstorms EV3 і почне конструювати з них роботів, де вона в нашій країні зможе ці навики застосувати, в нас робототехніка закінчуеться напів совковими конторами (можливо я помиляюсь і ситуація змінилась на краще) або невеличкими гуртками де працюють (див совкові контори) 1,5 єнтузіасти і про які знають лише вузькоспеціалізовані фахівці. Тому здобувши досвід єдиний вихід не загнутись тут як фахівець це їхати за кордон.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна