всяке

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Янукович хоче позбавити Шухевича і Бандеру звання "Герой України". То й що з того? Що він цим може зробити?

Коментарі

Гість: sumi

121.02.11, 22:11

Как-это при жизни нет героев? А Гагарин а Армстронг? А солдаты.? а пожарный который рискуя жизнью вынес с десяток человек из огня - не достоен звания героя при жизни?Что -то ты чудное завернул.Второе-лишать звания героя надо не потому -что проты москали и поляки а потому что большинство НАС УКРАИНЦЕВ так хотим.Потому-что еще живы те кто помнит зверства. Кто видел следы от бандеровских пуль на груди у своего деда.Не нКвДиста а обычного солдата который освобождал западную украину от фашистов.

    22.03.11, 13:56Відповідь на 1 від Гість: sumi

    Слово "герой" означає "достойно померлий". традиція вшановувати живих правильна, просто слово використовуєтся недоладне. набагато краще вирішили це питаня семантично "богатер нардови" це добре звучить і по слов"янськи.
    Щодо на "украинцев", то чому ви за всіх відповідаєте? Я бачив сліди від куль НКВДистів на тілі батька і не тільки його. Кожна сім"я в Україні має якусь кількість жертв окупаційного московського режиму - голод, репресії і т.п.
    Звичайні солдати, які воювали з німцями (фашистів на Західній Україні не було на той час, нагадую "фашисти" це не нациста, а італійські в основному фалангісти), не були атаковані Українськими повстанцями. батько розповідав, що були випадки, коли їхня чота ночувала разом в руїнах із совіцькими содатами і ніяких сутичок не було. та й не могло бути.

      32.03.11, 13:57Відповідь на 1 від Гість: sumi

      Бо мали спільних ворогів. Попереду - Вермахт, позаду - Заградотряди НКВД. ті ж вороги, що і в УПА. Отже, робіть висновки

        42.03.11, 13:58Відповідь на 1 від Гість: sumi

        І з якого це часу Західна Україна пишеться з малої літери? Я розумію, московію я теж не пишу з великї, але ви причисляєте себе до Українців, чи я помилисвся?

          Гість: sumi

          52.03.11, 21:51Відповідь на 4 від Шибайголова

          У нас разное понятие о достойной смерти.Украина пишется с большой буквы - не нужно цепляться к опечаткам.Мой дед с у.п.а.воевал а не переховувався.Брали город в Львовской области назывался - Городок.Первые драпали мадяры румыны и прочая шваль.Потом отходили немцы.А бандеры дед говорил бились до последнего.Прикрывали отход немцев.Брали хату за хатой там его и прошило очередью - пол года по госпиталям валялся.Любая пуля могла стать смертельной и небылоб моего отца меня и моих детей.И таких на Украине слава богу большинство.Иголосовали мы не за яныка а против вас.Ибо прийдя с вами к единому мнению мы предадим своих дедов.Так-же как и вы предадите своих - воевавших с красной армией и тем самым помогая фашистам.

            64.03.11, 16:39Відповідь на 5 від Гість: sumi

            Ти правду сказав! Дійсно зрадити своїх батьків гріх непрощенний! Але оцільно і оцінювати х дії. Мій батько сидів і в Гестапо і в концентраку у німацків. І був на фіктивному розстрілі - німі цього навчилися у ЧК - людину беруть зо всіма і "розстрілюють" у рову. І, ніби випадково убивають справа людину і зліва, а його "забувають", а потім - вилазь, сьогодні не твоя черга!
            за них мій батько не воював! А бився з ними скаженно, а як воювали наші - комуняки знають, бо і з ними воювали. Мої батьки воювли проти всіх окупантів України! І я горжуся ними і їх переконаннями, які я успадкував. А ви мені скажіть - як тому нащадкові "воїна" з продотрядів, які грабували селян і був ранений месником - партизаном? Він теж має "нє прєдавать" і кричати, що голоду не було і люди самовільно дохли.

              74.03.11, 16:44Відповідь на 5 від Гість: sumi

              Просто на зло Совєцькій любій владі? Як це робить скаженна Наташка Сквознякова?
              правда ваша полягає в тому, що окупанти поділили наш народ тоді, і зерна їх страшних посівів дали урожай! ось що страшно, що ми, люди нового покоління, успадкували не любов Націоналіста до свого народу, а ненависть революціонера і воїна зі своїми. невже ви вважаєте нормальним те, що й досі люди ділять себе на "запалдников" і ""східняків"? Доки ми будемо хохлами, і станемо нормальними людьми? Як ті ж іспанці, які давно помирилися після громадянської війни, спровокованої ззовні в Іспанії! нам слід бути не просто терплячішими, а мудрими. Ми буи під окупацією понад 300 років і цей басман закарбувався в нашом серці.

                Гість: sumi

                86.03.11, 08:00Відповідь на 7 від Шибайголова

                Выход один - не навязывать друг другу свои идеалы и своих героев.Вы не лезете к нам с Бандерой Стецьком. Шухевичем.Мы к вам с Екатериной .Суворовым.и тд.И тогда даст бог может наши дети переплавятся в одну нацию. Этот процесс должен идти плавно и осторожно.А вы хотите быстро всех через колено и сделать украинцами по своему подобию - вы сеите зерна ненависти.Лет 10 назад приехали в Сумы какието бандеровцы отбирать церковь у Московского патриархата.Казаки полка им. Кондратьева их разогнали.Чего они добились? Того что после этого стали поговаривать - бандеры нам не братья.Я ей богу не против чтобы во Львове стоял памятник Бандере и он был героем.Но на всю страну этого делать нельзя - это озлобляет тех кто считает его нелюдем.А таких повторяю ПОЛОВИНА Украины.

                  926.03.11, 17:00Відповідь на 8 від Гість: sumi

                  До речі, Суворов брав Ізмаїл козаками-заопорожцями, яких потім Катерина СУКА знищила. Я не певен, що катерину і Суваорова можна ставити в один ряд. Суворов відмовився свою дочку давати їй у фрейліни, а що це в той час значило - судіть самі. І у Львові, Кієві, Миколаєві, Житормирі, Вінниці - скрізь, де проголосили незалежність України у 1940 році - має стояти пам"ятник не тільки Бандері, а і Стецькові, який взяв на себе мужність той акт проголосити. Він за те поплатився життям. А Бандера до кінця ІІ Світової сидів у концентраку саме за те, що не відкликав його. Половину сім"ї Бандери знищили німки, половину - большевики. Ось такі "фашистські посіпаки". В школах цього не вчили. Але слід би було, ради історичної правди визнати, що УПА були повстанці за Волю України, а не прислужниками когось.