ИСТОРИЯ ИНТЕРЕСНАЯ

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Это реальная история о человеке, который реально жил и боролся за чистоту веры!
Но она "искусственно состарена" более чем на 1000 лет!
КТО и ЗАЧЕМ это сделал?? - смотрите - узнавайте - и ДУМАЙТЕ!
*** СКАЧАТЬ ЛЮБОЕ ВИДЕО - поможет "Internet Download Manager"

Коментарі

12.06.11, 09:00

Безумовно-прочитавши біблію- знаходиш багато протиріч й, розібратись в писанні потребує надзвичайних зусиль.Тільки прочитавши критиків біблії (А.Азімова,З.Касідовського) мені вдалося прийняти рішення й відійти від релігії ,яка мене на кілька років вирвала з життя.На сьогоднішній день я можу з упевненістю сказати -ЩО Я АТЕЇСТ ,яким не був раніше- до вивчення цієї теми.Але дійсно "Каждый выбирает для себя..."Богдану дякую за цікаву "інфу",а до речі автор віруючий???

    22.06.11, 09:47

    Людство повинно зрозуміти - до якої брехні привчили світ жидівські посіпаки! І повинні вернутися до природної віри, до Рідної віри!

      32.06.11, 11:11Відповідь на 1 від StasSV

      На сьогоднішній день я можу з упевненістю сказати -ЩО Я АТЕЇСТ Глянь - интересная статья! http://www.pravoslavieto.com/docs/ru/ateizmne_bezbozhie.htm
      Понимаешь, какое дело... у "избравших дьявола" есть дьявольски-эффективнейшие рецепты на ВСЕ случаи жизни:
      - ищешь Бога В СЕБЕ (как заповедовал Исус)? - на тебе иудохристиянство = и БОЙСЯ, становись рабом! http://poiskpravdy.com/glaz/
      - принимаешь "обезьянью эволюцию" - на тебе АТЕИЗМ!
      НО ТОЛЬКО НЕ ОТВЛЕКАЙСЯ _ОТ НАС_ - И НЕ ВОЗРОЖДАЙ ЗНАНИЙ СВОИХ ПРЕДКОВ!!!
      автор віруючий?Я скорее ЗНАЮЩИЙ
      А точнее - то "Начинающий Осознавать" - по-другому ЭТО звучит как "Свідомий", только вот обзывающие НЕ РАЗУМЕЮТ СМЫСЛА этого слова!
      Всевышний, Творец = ЕСТЬ!
      Но Он - НЕ Иегова!!!

        42.06.11, 11:12Відповідь на 1 від StasSV

        И кусочек из статьи об АТЕИЗМЕ:
        Сегодняшний атеизм – преступен в своей основе.
        Преступен еще с тех древних времен, когда иудеи (в лице своего царя Ирода), пытались убить Христа-младенца. Еще с тех пор они усердно «искали убить Христа» и в конце концов - распяли его под руководством тогдашнего иудейского первосвященника Каиафы, несмотря на троекратную попытку Понтия Пилата уладить дело миром.
        ХРИСТОУБИЙЦАМИ надо считать НЕ римлян, как внушают нам Папы Римские - а ТОЛЬКО ИУДЕЕВ, которые исступленно кричали в тот роковой момент: «Распни Его, распни! Пусть кровь Его будет на нас и на наших детях!».
        *** Откуда же такое неприятие Христа иудеями?
        Иудеи хотели Христа ЗЕМНОГО, который выполнял бы их низменные похоти – а Христос ПРОКЛЯЛ ИХ ОБРАЗ ЖИЗНИ:
        "Отец ВАШ = ДЬЯВОЛ!" - помнишь?

          52.06.11, 11:15Відповідь на 2 від Саничок

          Людство повинно зрозуміти - до якої брехні привчили світ жидівські посіпаки! І повинні вернутися до природної віри, до Рідної віри!Где-то так! - см. мои комменты-3 -4

            62.06.11, 12:23Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            Подививсь! Також десь так!

              72.06.11, 12:25

              Богдан !То не принципово Їгова Він чи Саваоф чи Творець -ще там як його жиди називали...Я не зовсім задоволений відповідю ...й до поняття атеїст в мене неоднозначне ставлення,але я без лицемірства кажу -Я НЕ ВІРЮ в Бога (ч-з повагу до прийнятих норм пишу з вел .букви)...
              Сина вже з 2-го класу зомбують в школі -Бог на небі...Бог все..А він прийшов зі школи й запитує мене: -А де Богиня?-А хто створив Бога? (Хто дав право грузити дитячий розум???)(примітивна освіта -виховує підростаюче стадо...)Ці питання хочу переадресувати віруючим.

                82.06.11, 12:33Відповідь на 2 від Саничок

                Людство повинно зрозуміти - до якої брехні привчили світ жидівські посіпаки! І повинні вернутися до природної віри, до Рідної віри!Прощо мова???

                  92.06.11, 12:56Відповідь на 8 від StasSV

                  Людство повинно зрозуміти - до якої брехні привчили світ жидівські посіпаки! І повинні вернутися до природної віри, до Рідної віри!Прощо мова??? Я не фанатично віруюча людина! Але і не атеїст! Я вчитель фізики і радіолюбитель! І знаю точно ( пробував) якщо в ящик насипати кучу радіодеталей і довго трусити - телевізора все одно не вийде! А людина і інші живі істоти значно складніші, ніж телеящик! Тому Творець існує! Але язичество, як жиди називають Рідну віру, значно об"єктивніші у світоглядному віровченні, ніж ті, що вірять в Ієгову (Яхве, Саваофа)! А Біблія замість того, щоб давати відповіді - навпаки породжує ще більше запитань!

                    102.06.11, 14:53

                    Дякую!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна