РОДЫ ОРГАЗМИЧЕСКИЕ

хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Закон НЕ гарантирует благополучных для женщины и ребенка родов, если она рожает ВНЕ роддома... Но разве закон ГАРАНТИРУЕТ, что с ребенком и роженицей будет полный порядок при родах В РОДДОМЕ? Разве там смертности нет, и нет "ошибок"? Смертность и младенческая и женская там ЕСТЬ... Давайте просто соберем СТАТИСТИКУ по родам в роддомах, и по родах дома – тогда можно говорить! Лично у меня за 15 лет – тьфу-тьфу-тьфу – НЕТ ни одного случая!

Коментарі

118.03.12, 12:43

Дура дурой....суєверна

    218.03.12, 13:23Відповідь на 1 від StasSV

    Дура дурой....суєвернаТебе , как МУЖИКУ, не понять ЭТОГО - пока не посмотришь ВЕСЬ фильм!

      318.03.12, 14:20

      Саме так і є,тому мене розсмішив її коментар Багато моїх знайомих такі ж суєвірні "примітивні"на мій погляд люди,а взагалі-то я можу в цій ситуації помелятись й зробив упереджений висновок. А стосовно теми, то мені вона не цікава....Я в цьому плані довіряю загально прийнятим нормам,тому що мене й моїх дітей народили в родбудинках

        418.03.12, 14:23

        В наш час все настільки перекручено і перебрехано, що жодній "офіційній" статистиці віри просто немає... Треба просто слухати серця...

          518.03.12, 14:38Відповідь на 3 від StasSV

          Я в цьому плані довіряю загально прийнятим нормам,тому що мене й моїх дітей народили в родбудинкахПОВЕЗЛО???
          А вот моя знакома "підчепила" в ОБЛАСТНОМУ роддомі "Золотистий Стафілококк" і ще якусь "госпітальну інфекцію" (не памятаю, яку саме, але з неї почалась ГІДРОЦЕФАЛІЯ) + при при "виколупованні" дитини її просто ПОЛОМАЛИ - пошкодили ОКО, вивихнули ключицю, і ще умудрились вивихнути косточки таза = ПОВНИЙ КОМПЛЕКС "КВАЛІФІКОВАНИХ МЕД.ПОСЛУГ"!!!

          Вражій дитині такого не побажаєш!
          В общем, як правильно каже ця розумна жінка: "Роди в роддоме - ГРА в РУССКУЮ РУЛЕТКУ!" - на 5 холостих пострілів - ОДИН РЕАЛЬНИЙ!

            618.03.12, 14:55

            Все можливевцьому житті Але не можу погодитись,тому що я знаю чудових лікарів-гінекологів,але на жаль вони намагаються робити максимум кесеревих Їх теж як і нас цікавлять$$$Таке життя

              Гість: aniramtiger

              77.06.12, 16:52Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

              Я в цьому плані довіряю загально прийнятим нормам,тому що мене й моїх дітей народили в родбудинкахПОВЕЗЛО???
              В общем, як правильно каже ця розумна жінка: "Роди в роддоме - ГРА в РУССКУЮ РУЛЕТКУ!" - на 5 холостих пострілів - ОДИН РЕАЛЬНИЙ!

              Про игру в рулетку полностью согласна!
              Когда я рассказала мужу о домашних родах - сразу воспринял в штыки и в качестве аргументов, что роддом это хорошо принялся приводить рассказы друзей, жены которых родили, об условиях в роддомах. Но не ощущения и впечатления самих рожениц! Мужикам большей частью все равно как, главное результат, женщинам важен и процесс тоже.

                87.06.12, 18:48Відповідь на 7 від Гість: aniramtiger

                Про игру в рулетку полностью согласна!
                принялся приводить рассказы друзей, жены которых родили, об условиях в роддомах.
                *** Но не ощущения и впечатления самих рожениц! *** Мужикам большей частью все равно как, главное результат, женщинам важен и процесс тоже.
                А вот здесь http://blog.i.ua/user/295100/933198/ - про ощущения САМИХ РОЖЕНИЦ, и что интересное - одна из них рожала в советском роддоме, потом в ПРАВИЛЬНОМ роддоме, и наконец - в шикарном СШАтовском - вот куча впечатлений и соответствующих РЕЗУЛЬТАТОВ этих родов!!!