приколки

хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Коментарі

119.03.11, 14:39

Очень интересно. Вот такой менталитет. Советую посмотреть фильм про Отряд 731, об отношении к людям, не для слабонервных правда)

    219.03.11, 17:27

    А это разве смешно?

      Гість: BrutalDah

      319.03.11, 19:01

      Японцы вообще странные!Ё Как америкосов мочить, так каждый второй камикадзе, а как за свой народ умереть и потушить реактор с вертолёта, так им радиация высокая((((

        419.03.11, 20:25Відповідь на 3 від Гість: BrutalDah

        Японцы вообще странные!Ё Как америкосов мочить, так каждый второй камикадзе, а как за свой народ умереть и потушить реактор с вертолёта, так им радиация высокая((((У застойных расистов всегда так

          Гість: NEIVANMADE

          519.03.11, 22:43

          А до чого взагалі це ? Якщо хтось не знає про Японію в другій світовій, то жаль таку людину: за бухлом і дискотеками, історія в школі якось незамітно пройшла, а от свою треба було ліпше повчити - поки Японія з Німеччиною покарали своїх командирів, і тепер кожне життя своїх громадян - найвища цінність - в нас сини таких же командирів і далі людей вважають за г@вно.
          P.P.S навіть в такому положенні, в якому зараз є Японія, вона залишається в сто разів круче і тому, видно, панянка, що розмістила се відео страшно згорає від заздрості до тих людей, що і в такому положенні не забуті державою, того їй і прикольно обс@рати когось, поки там твориться пекло.
          P.P.P.S BrutalDah, а якби не дай боже, таке сталось, ви б пішли згортати реактор?А владі було б начхати: вона трупами б його закидала

            Гість: Pjotr

            620.03.11, 22:01

            Такие, значит, приколы на вашем сайте.

              Гість: BrutalDah

              720.03.11, 23:18Відповідь на 5 від Гість: NEIVANMADE

              Уважаемый! У нас такое было! Мы через это прошли! И мне насрать на ВАШУ владу! Я не патриот грёбанной страны, но свой долг знаю, так что нефиг делать несерьёзные выводы! Чернобыль взорвался, люди взяли и пошли! Что, за владу? По приказу? НЕТ! За ради соотечественников! Можете считать мою речь пафосной мне безразлично, но я в своём комментарии не высказывала своё "фи" японцам, а просто удивилась! Значит во второй мировой за владу они камикадзе, а за ради себя и своих семей, трусы!? Продвинутая страна, а даже дозиметры нигде не продаются, уровень защиты не продуман, станция построена в геологически ненадёжном месте! Я сочувствую японцам, но не понимаю почему из-за их трусости должен потом страдать весь мир! И тем более кого отрядят помогать японцам, как вы думаете?

                Гість: NEIVANMADE

                821.03.11, 23:05

                По вашій логіці - того, хто сам захоче їм допомогти. Звісно, славити тих, хто не жаліючи себе і не підозрюючи, який жах їх чекає, річ правдива, але говорити: ей ви, чого ви не лізете в реактор і не замуровуєте його своїми руками? - вибачайте, але це трохи цинічно. Я не був ні в Чорнобилі ні в Японії і тому ручаюсь хоч щось на 100 відсотків (до речі ситуації там не однакові), але хто сказав, що там ніхто не старається знову включити охолодження реактора? Що, з відерками бігати і охолоджувати? Чи літаками з водою заливати реактор, поки всі системи не будуть працювати (що до речі і робиться в повну силу) І знову ж таки: робіть це краще! - думаю, хлопцям, які знають чим все закінчиться, якщо вони все не загасять, ліпше знати.
                Звинувачуйте кого хочете, це нічого не змінить.