Різне

хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Канали: Sport

Коментарі

анонім

122.09.11, 19:29

Head Shoot!!!

    224.09.11, 19:53

    Отакий спортсмен!

      325.09.11, 15:50

      Що тут мо' сказати? Не пощастило чоловікові. Пригадався випадок з крашанкою у Станіславі 2004 року, коли вона влучила в п. Януковича і він втратив свідомість. Тепер мститься Галичині, підписуючи невигідні міждержавні контракти для України. Цим він кида всіх без винятку українців на довгі десятиріччя до «болота» і приріка на жебратство. В. Янукович прикидається вајлуватим і дурним (це такиј, спеціяльно створениј для нього, імідж, як для Ю. Тимошенко — коса і лагідна усмішка). Насправді він не такиј варіят, як здається, бо тільки розумака зміг би надбати великі мільярдні статки. Наразі јого не цікавить рејтинґ, він јому ні до чого. Як на нього, є безліч способів щоби стати українським президентом декілька разів поспіль не маючи популярності.

        426.09.11, 11:00Відповідь на 3 від нік повинен

        Я би сказав що пощастило, що не кинули бутилкою, як на матчі Дніпро - Металіст.

          527.09.11, 10:50Відповідь на 4 від Райден

          Либонь, јому було непереливки. Шкода, що пляшка полетіла саме в необ'єктивного суддю, а не в В. Януковича. Я вважав: ніхто з наступних президентів не перевершить Л. Кучму в ненависті до України, проте најшовся ще один, якиј завжди поводиться так, щоби принизити Україну. Л. Кучма розброїв державу і роздарив її багатсва купці родичів і друзів. Все, що залишилося нерозкраденим після Л. Кучми, В. Янукович прихватизує, все україномовне знищує, переписує славну українську історію. Підняти виробництво і культуру можна тільки в разі захисту націјональних інтересів. Проте В. Янукович узявся захищати росіјські націјональні інтереси в Україні. Јому не потрібна ні Україна ані Росія, для нього головне хабарі, що надходять јому з москви для розвалу України.

            628.09.11, 10:01Відповідь на 5 від нік повинен

            Хех, відкрив Амеркику. Проте моє ІМХО, Кучмі поки немає рівних, хоча Янику не далеко. Він це все почав, він підтримував Януковича ще з самого початку.

              728.09.11, 16:50Відповідь на 6 від Райден

              Якщо це не є новина, пане добродію, то виходе: тој футбол футбольним фанам у більшиј клопіт, ніж рідна країна? Я нікого не критикую, просто цікаво, як можна кричати «гол» під час «холери»?

                828.09.11, 17:55Відповідь на 7 від нік повинен

                Не в тому сенсі, просто це вже всім відомо. І така ж біда для всіх, але що ми можем робити, крім того як кричати що вони бандюки і крадуть у нас?
                А кричати "гол" дуже просто, не головне аби м"яч був у воротах.

                  929.09.11, 12:10Відповідь на 8 від Райден

                  Уявіть, в Шевченковому краї не є визначних футбольних клюбів, за які можна повболівати, на кшталт «Карпати», «Шахтар»… Мабуть тому јого мешканці полюбляють потеревенити про політику, а не про футбол. Це сприяє тому, що највідоміші українці походять саме звідтам. А загалом щодо футбольної теми: мені до вподоби символіка «Карпати». А щодо гри — «Liverpool».

                    1029.09.11, 12:32Відповідь на 9 від нік повинен

                    У Львові якось умудряються це все об"єднати. Хоча це не йде на користь, банери Бандери, Шухевича, побиття Салматова. Ліверпуль при Далгішу найшов свою гру, хоча останнім часом не виразний. Зараз найпопулярніша команда - Барселона, при чому навіть серед суддів. Моя рідна команда - Карпати, улюблена - Манчестер Юнайтед.
                    І я ніколи не підтримував того, що хтось весь час міняє улюблені команди. Мій брат, на приклад, любить Шахтар і Барселону, на разі най популярніші і найсильніші команди в Україні(Шахтар) і світі(Барса). Не здивуюсь, якщо він поміняє їх, коли прийде час якоїсь іншої команди.