Світове правительство

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Раби, щоб стати вільними, повинні усвідомити, ЯК їх роблять рабами.

Коментарі

Гість: orxideja

127.08.09, 14:03

Но не забываете одно Славяне не кому не подчиняются и не перед кем не отчитываются очень скоро мы дадим пизди всем жидам и масонам

    222.09.09, 01:54Відповідь на 1 від Гість: orxideja

    Но не забываете одно Славяне не кому не подчиняются и не перед кем не отчитываются очень скоро мы дадим пизди всем жидам и масонамШановний, справа в тому, що жиди та масони, й усілякий інший елітний мотлох - самі є рабами тих, хто використовує їх для втілення своїх бісовських принципів панування над людством.
    Розумієте про що я? Рубити зле треба з голови, а руки й ноги можна буде винищити разом із мертвим тілом вже. Так буде 100% ефективно наводити лад на планеті, а ніж рубити, рубити, рубити фальшиві руки, а на місці зрублених весь час будуть нові виростати.
    Рубити треба саме голови та серця тим бісовським володарям жидів та іншої нечесті на нашій планеті!

      Гість: Amidel

      319.10.09, 12:56

      я сомневаюсь, что нам смертным доведется узнать о том где же эта глова находится. я даже сомневаюсь что мы сможем что либо сделать с их марионетками или марионетками их марионеток. Радует то, что уважаемый мной автор данного поста отдает себе отчет в том что виноваты на самом деле не евреи (несчастные биороботы, поклоняющиеся той силе, что в миру завется дьяволом) и не шестерки-мультимилиардеры, а реальная сила. Сила которая не то что бы пытается, а реально управляет и координирует все процессы в нашей большей семье, под названием человечество...

        Гість: WILNYI

        43.07.10, 11:48

        приємно чути розумні вислови,потрібно вірити в нашу рідну церкву(православну, католицьку і т.д.)наша віра нас спасе,і не тільки нас а й все населення землі,тому терпіть і не здавайтеся, гроші минуть, а лишиться справжня віра-християни!!!

          Гість: WILNYI

          53.07.10, 11:50

          Просто вчіть своїх дітей та ближніх правді!!!

            621.10.10, 13:49Відповідь на 4 від Гість: WILNYI

            а віра християнська вийшла не з Іудеї? так отож, нам її і надали, щоб зробити тим стадом....

              723.10.10, 18:44Відповідь на 6 від Atman

              а віра християнська вийшла не з Іудеї? так отож, нам її і надали, щоб зробити тим стадом....Християнство, як й мусульманство є рабськими штучними релігіями, створеними для перетворення людства на підвладних рабів для пануючого бісовського класу.
              Тож, треба аналізувати історичні події дуже й дуже уважно: Хрещення Русі - це зрада нашого народу та його волі, перетворення слав'ян на рабів для жидівського бісовського племені, а князь Володимир - зрадник свого народу.

                823.10.10, 19:12Відповідь на 7 від G0RYNYCH

                100%