Снято нами

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Намедни проник в помещение школы, где издавал радостный лай из-за большого скопления детей, коих безмерно любит. Был изгнан с позором техработником школы под радостные крики первоклассников. Выражал намерения вернуться.

Коментарі

19.09.15, 19:49

Он при этом ещё и дурно пах.

    29.09.15, 20:13Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

    Он при этом ещё и дурно пах.

      39.09.15, 20:53Відповідь на 2 від Міс Марпл

      Он при этом ещё и дурно пах.Все знают чья это собака. Он радостно ко мне прибежал и всем видом показывал, что он меня хорошо знает.

        49.09.15, 21:04Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

        Он при этом ещё и дурно пах.Все знают чья это собака. Он радостно ко мне прибежал и всем видом показывал, что он меня хорошо знает. а ти гордо сказала, що твій!

          59.09.15, 21:41Відповідь на 4 від Міс Марпл

          Он при этом ещё и дурно пах.Все знают чья это собака. Он радостно ко мне прибежал и всем видом показывал, что он меня хорошо знает. а ти гордо сказала, що твій!Я гордо промовчала. Він вже знову кудись дременув. Мовчки поніс покарання і побіг на тусу в парк, прибіжить і почне в двері лупити. Я вже не знаю хто кого завів. Він живе як циган, я спочатку ночі не спала... шукала, а тепер знаю що нагуляється і прийде. Знайшов гад як тікати і вже фіг ти його переробиш.

            69.09.15, 21:43Відповідь на 4 від Міс Марпл

            У нас з сусідами кований забор з дюрками, а у сусідів ворота на пульті. Він гад вже знає, якщо починають ворота скрипіти, то можна валити на волю.

              79.09.15, 21:55Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

              Он при этом ещё и дурно пах.Все знают чья это собака. Он радостно ко мне прибежал и всем видом показывал, что он меня хорошо знает. а ти гордо сказала, що твій!Я гордо промовчала. Він вже знову кудись дременув. Мовчки поніс покарання і побіг на тусу в парк, прибіжить і почне в двері лупити. Я вже не знаю хто кого завів. Він живе як циган, я спочатку ночі не спала... шукала, а тепер знаю що нагуляється і прийде. Знайшов гад як тікати і вже фіг ти його переробиш. то ви ж на зиму забираєте у квартиру?

                89.09.15, 21:57Відповідь на 6 від muxa-xa-xa

                У нас з сусідами кований забор з дюрками, а у сусідів ворота на пульті. Він гад вже знає, якщо починають ворота скрипіти, то можна валити на волю. всі щенята навкруги на нього схожі?

                  99.09.15, 22:10Відповідь на 7 від Міс Марпл

                  то ви ж на зиму забираєте у квартиру?Звісно. У нього є місце у батареї. Це він останнім часом розпсячився і довелося садити іноді на цепок. Але це виглядає приблизно так: він приходить з винуватими очима, я його саджаю на цепок, він висипається пару годин в будці, я його відпускаю... він ще може пару годин побігати у дворі, але на вечір намагається злиняти у парк... там він знана персона. Там він дає лапу і клянчить смаколики . Мені вже пару свідків цієї вистави розповідали. Дома він теж нормально їсть, але дома він просто друг, а в парку майже зірка.

                    109.09.15, 22:11Відповідь на 8 від Міс Марпл

                    У нас з сусідами кований забор з дюрками, а у сусідів ворота на пульті. Він гад вже знає, якщо починають ворота скрипіти, то можна валити на волю. всі щенята навкруги на нього схожі?Поки не було.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна